Kohteet

JL-laiturit

JL-laiturit

"A" on aakkosissa ensimmäisenä, joten Alvettulessa toimiva JL-laiturit on tällä listan paikalla. Yritys valmistaa muoviponttooni laitureita. Kaikki helat & kiinnikkeet ovat ruostumatonta terästä - se on parasta painekyllästetyn puun kanssa.

Lue lisää

Laiturit H. Leppänen

Laiturit H. Leppänen

Harri Leppänen Oy:n laiturit valmistetaan asiakaskohtaisesti. Kellukkeina on muoviputki-ponttoonit ja kansi tehdään asiakkaan toiveiden mukaan. Yritys valmistaa myös kelluvia lauttoja ja tekee muita rakentamiseen liittyviä töitä.

Lue lisää

Axxa Marine

Axxa Marine

Axxa Tech Oy myy muoviputkiponttooneilla tai betoniponttooneilla varustettuja laitureita. Asennuspalvelu toimii 100 km säteellä Helsingin ympäristössä.

Lue lisää

Marinetek

Marinetek

Marinetek on alallaan Suomen suurin. Valikoima alkaa vapaa-ajan laitureista ja ulottuu suuriin venesatamiin ja asumiseen veden päällä. Painottuu betoniponttooni tuotteisiin. Marinetek on globaali toimija ja laituritarvikkeiden valikoima sen mukainen.

Lue lisää

Merilaituri

Merilaituri

Merilaiturin styrox kelluke on suljettu lehtikuusesta valmistetun kehikon sisälle. Tämä poikkeaa muista muoviponttooni laiturista. Myös laiturin runko ja kansilaudoitus on tehty Siperian lehtikuusesta joka harmaantuu kauniisti.

Lue lisää

Sofa Laiturit

Sofa Laiturit

SOFA:n laitureissa on joko styroxlaatikko-, muoviputki-ponttooni- tai betonikellukkeet. Tarjolla on myös tolppalaituri ja alumiinirunkoisia kelluvia lauttoja. Joitakin laituritarvikkeita löytyy ja lisäksi mökkejä, puucee jne.

Lue lisää

Suomen vesityö

Suomen vesityö

Yrityksellä on laaja valikoima erikokoisia betoni- ja muoviponttooni laitureita. Koko ulottuu veneiden piensatamiin saakka. Lisäksi on erikoislaitureita ja hyvä valikoima pieniä ja suuria laituritarvikkeita. Helsingissä.

Lue lisää

UKM-laiturit

UKM-laiturit

UK-Muovi Oy:n laitureissa on vakautta lisäävä -kilpailijoista poikkeava- kannen liitoskohtiin sijoitettu "Joutsen" muoviponttooni tai tavallisempi laatikkoponttooni. Useita ponttoonimalleja on tarjolla myös tee-se-itse rakentajille.

Lue lisää

S P T laiturit

S P T laiturit

Muoviponttooni laitureita on kolmella eri runko vaihtoehdolla. Alumiinilaitureissa rungon kehikko on alumiinista hitsattu, puulai-tureissa kehikko on painekylläs-tettyä puuta tai lehtikuusta. Kansi on vihreää- tai ruskeaa painekyllästettyä tai lehtikuusta.

Lue lisää

Jokkis-Laiturit

Jokkis-Laiturit

Jokkis-Laiturit ovat muoviponttooni laitureita joiden ponttooneissa on kulma. Tarjolla on useita laiturien vakiomalleja ja myös yksilöllisesti valmistettuja. Ponttoonit sekä laituritarvikkeet ovat myös irtomyynnissä.

Lue lisää

iiSi-Laiturit

iiSi-Laiturit

iiSi-Laiturit tuotteiden kuvauksessa painotetaan edullisuutta. Tuotteet on valmistettu tutuista materiaaleista: muoviponttoonit sekä painekyllästetty puurunko ja kansilaudat. Tarvikkeina uimatikkaat ja betonipainot ankkurointiin.

Lue lisää

Weranta-laituri

Weranta-laituri

Weranta-laituri on tolppa-laituri, jonka säätöjalat ovat alumiinia ja säätömekanismi on piilotettu laituripinnan alle. Muoviponttooni laiturit ovat myös tulleet mallistoon. Laitureiden muu rakenne on painekyllästettyä puuta.

Lue lisää

Retu-laiturit

Retu-laiturit

Retu-Wood Ay valmistaa muoviponttooni laitureita sekä tarvittaessa myös tolppalaitureita sekä laitureita asiakkaan mittojen mukaan. Juukassa valmistettujen laitureiden runko ja kansi on painekyllästettyä puuta.

Lue lisää

Jonte-laiturit

Jonte-laiturit

Jonte-laiturit ovat muoviponttooni laitureita. Kaide on myös mahdollinen. Valmistaa ilmeisesti myös terasseja ja huvimajoja. Tiedot puutteellisia.

Lue lisää

Sevinio Oy

Sevinio Oy

Sevinio Oy:llä on tarjottavana kolme perusmallia: suora, T-malli ja H-malli. Kaikki laiturit ovat ponttoonilaitureita ja valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Lisävarusteina on kaide ja uimatikkaat. Kangasalan lähellä.

Lue lisää

Norppa-laiturit

Norppa-laiturit

Norppa-laiturit ovat painekyllästetystä puusta Kouvolassa valmistettuja tolppalaitureita. Niissä on metallisten tolppien korkeudelle oma säätömekanismi. Lisävarusteina saatavissa penkki, pöytä ja uimatikkaat.

Lue lisää

Lotta laiturit

Lotta laiturit

Lotta laiturien ydin on vakiokokoiset elementit, joista voi koota itselleen ponttooni- tai tolppalaiturin tai niiden yhdistelmän. Laiturin tolppien lukitsemiseen käytetään olemassa olevaa tekniikkaa: peräkärryn aisapyörän lukkoja.

Lue lisää

Marineplast

Marineplast

Marineplast Oy valmistaa muoviponttoonilaitureita Venäjällä. Yritys myy laiturit Lappeenrantaan perustetun yrityksen kautta. Laitureissa on painekyllästettyä puuta, kuumasinkittyä terästä ja muoviponttoonit.

Lue lisää

Sinfonia Laiturit

Sinfonia Laiturit

Tohmajärveläinen Sinfonia Laitureiden valmistaja toimittaa lehtikuusella katettuja laitureita, painekyllästettyä saa toivomuksesta. Malleja on kaksi -Sointu ja Soolo- ja ne kumpikin kelluvat muoviponttoonien varassa. Asennus- ja kuljetuspalvelu.

Lue lisää

ESA-laituri

ESA-laituri

Mikkelin hitsauspalvelun ESA-laitureissa on alumiinista hitsattu runko. Runko on katettu puulla ja siihen on kiinnitetty muoviponttoonit tai tolpat. Yrityksen erikoisuus on riippulaituri, joka muistuttaa keskeltä katkaistua riippusiltaa.

Lue lisää

HF-Laituri

HF-Laituri

HF Products valmistaa sekä muovi- että betoniponttooni laitureita. Valikoima on pienveneilyyn painottuva ja ulottuu piensatamiin saakka. Betoniankkureita ja joitakin muita laituritarvikkeita löytyy. Lähellä Vaasaa.

Lue lisää

Finera laiturit

Finera laiturit

Finera aitateollisuus valmistaa myös laitureita asiakaskohtaisesti. Laitureiden katteena ja kaiteissa käytetään yrityksen vinyyli (PVC) materiaalia. Yritys on Nastolassa, Lahden lähellä.

Lue lisää

Mertsa-laiturit

Mertsa-laiturit

Jäämestarit Oy laiturit toimitetaan valmiina elementteinä. Laitureiden muoviponttoonit ovat nelikulmaisen kehikon muotoisia. Niitä sekä tavallisempia putkiponttooneja sekä laituritarvikkeita voi myös hankkia erikseen. Yritys on Padasjoella.

Lue lisää

Näpsä-laiturit

Näpsä-laiturit

Näpsä-laiturit ovat muoviponttooni laitureita ja puurakenteet ovat painekyllästettyä puuta. Tarjolla on useita mökki- ja venelaituri malleja sekä pienveneille parkkipaikkoja. Tuotantoon kuuluu lisäksi kylpytynnyrit.

Lue lisää

Laituri-laiturit

Laituri-laiturit

Piela-Putki Oy valmistaa muoviponttooni laitureita ja kulkusiltoja. Se myy ponttooneja ja tukevia ponttoonikiinnikkeitä itse-rakentajille, jotka haluavat verhoilla (kattaa) laiturin itse. Verkkosivuilla on paljon tietoa.

Lue lisää

Näppärä-laituri

Näppärä-laituri

Piela-Putki Oy:n laituri on kolmiosainen: kulkuluiska, kelluva kulkuluiskan jatko ja niiden päässä leveämpi päätyosa. Ponttooni-laiturin keinumista on vähennetty tekemällä eri osien kiinnitys toisiinsa jäykäksi. Sinkityt osat ja painekyllästetty puu.

Lue lisää

Design-laiturit

Design-laiturit

Design-Laiturit pyrkii rakentamaan laadukkaita muoviponttooni laitureita. Materiaalina on esim. painekyllästetty puu; ruuvit ja ponttoonipannat ovat ruostumatonta terästä. Laitureita valmistetaan asiakkaan suunnitelman mukaan.

Lue lisää

A-laiturit

A-laiturit

Raisiossa sijaitseva yritys tarjoaa kattavan valikoiman laitureita, erilaisiin tarpeisiin. Tilavassa myymälässä on laitureihin ja veneilyyn liittyviä tarvikkeita veneilyn harrastajalle ja myös laiturinrakentajalle.

Lue lisää

Juma laiturit

Juma laiturit

Juma laiturien runko on painekyllästettyä puuta ja katteena ja verhoiluun on käytetty muovilankkua (puukomposiittia). Mallistossa on suurempi ja pienempi laituri. Lisätietoja...

Lue lisää

Kuha-laiturit

Kuha-laiturit

Kuhalaiturit valmistetaan painekyllästetystä puusta ja ne kelluvat muoviponttoonien varassa. Valittavana on vakiomoduleja joista on koottu asiakkaan valittavaksi vakioratkaisuja. Niihin voidaan lisätä esim. kaiteet.

Lue lisää

Puukulma

Puukulma

Salon Puukulma Oy on rakentamiseen liittyvää puutavaraa myyvä yritys joka valmistaa myös muoviponttooni laitureita. Valittavana on kaksi perusmallia ja lisäksi asiakaskohtaiset laiturit. Laitureille on kuljetus- ja asennuspalvelua.

Lue lisää

Laakson laiturit

Laakson laiturit

Laakson laiturit myy muovi- ja betonikelluke laiturteita. Laiturit on suunnattu pieneen ja keskisuureen veneilyyn, kesäuimaloihin ja rantakiinteistöille. Veneilyyn ja laitureihin liittyviä tarvikkeita löytyy kattava valikoima.

Lue lisää

Japi-laituri

Japi-laituri

Japi-laituri on konstailematon peruslaituri, joka toimitetaan osina asiakkaalle - kuten moni muukin laituri. Laiturissa on pitkittäiset muoviponttoonit sivuilla.

Lue lisää

Plaatu laiturit

Plaatu laiturit

Plaatu Oy tekee Savonlinnassa laitureita jotka sopivat vapaa-ajan viettoon ja veneilyyn. Laitureissa on PE muovista kehikkoponttooni tai laatikkoponttoonit, kahta eri kokoa. Yritys tarjoaa myös kevät/syksy huoltosopimuksia laitureille.

Lue lisää

Savorak-laiturit

Savorak-laiturit

Betoni- ja muoviponttooni laiturit sekä laituritarvikkeet ovat savonlinnalaisen Savorak Oy yrityksen alaa. Valikoimaa täydentää puusta valmistetut hyppytelineet uimarannoille ja veneilyyn liittyvät erikoislaiturit.

Lue lisää

Puutyö A. Rasinmäki

Puutyö A. Rasinmäki

Puutyö Aimo Rasinmäki rakentaa muiden puurakenteiden ohella myös muoviponttooni laitureita asiakkaan tilauksen mukaan. Niihin voidaan lisäksi toimittaa penkit. Yritys toimii Keski-Karjalassa, itärajan tuntumassa Savonlinnan ja Joensuun välissä.

Lue lisää

Kaivotuote Oy

Kaivotuote Oy

Kaivotuote myy perusmallisia laitureita jotka kootaan sijoittamalla vakiomittaisia osia tarvittavaan järjestykseen. TArjolla on "leveämpi osa" ja "kulkusilta osa".

Lue lisää

Lip-Lap Laituri

Lip-Lap Laituri

Lip-Lap laituri Oy on Suomessa tolppalaitureiden uranuurtajia. Nyt valikoimissa on lisäksi muovi- ja betoniponttooni laitureita. Säädettäviä tolppia, ponttooneja ja muita tarvikkeita on irtomyynnissä.

Lue lisää

Tyylilaituri

Tyylilaituri

Tyylilaituri on valmistettu samoista materiaaleista kuin useimmat muut laiturit. Kellukkeina on muoviponttoonit ja laiturin runko ja kansi ovat painekyllästettyä puuta. Kaiteet, uimatikkaat ja penkit voidaan lisätä.

Lue lisää

Tähtilaituri

Tähtilaituri

Tähtilaituri Oy:n laitureissa on sinkitystä rautaprofiilista valmistettu runko. Malleja on kolme. Puuta on käytetty kannessa. Mallistossa on myös 'pyörä' ponttooneilla varustettu laituri. Yritys on Seinäjoella (Ylistaro).

Lue lisää

Juppi-laituri

Juppi-laituri

Juppi-laituri Oy toimii Liperissä, Pohjois-Karjalassa. Yrityksellä on pitkä kokemus muoviponttooni laitureiden valmistamisessa. Tarjontaan kuuluu myös laituritarvikkeita ja ponttooneja tee-se-itse rakentajille.

Lue lisää

Novamarine

Novamarine

Novamarine (Viro) valmistaa muoviponttooneilla kelluvia laitureita sekä kelluvia saunoja. Runko on puuta ja kuumasinkittyä terästä. Valmistaa myös asiakkaan mittojen mukaan laitureita ja saunoja.

Lue lisää

Tormitehnika laiturit

Tormitehnika laiturit

Yritys valmistaa Virossa laitureita, kellukkeita ja venetarvikketa. Yritys kertoo, että sillä on yli 10 vuoden kokemus laitureiden tarjoamisessa ja että se on Viron kauppa- ja teollisuuskamarin jäsen.

Lue lisää